Bliv inspireret til hvordan jeres virksomhed skaber værdi og innovation gennem mangfoldighedstiltag!

EN BY AF TALENTER er et gratis tilbud til københavnske virksomheder, der ønsker at tage først eller næste skridt i arbejdet med at øge eller omsætte den etniske mangfoldighed til værdi for virksomheden.

I løbet af 2021 kan en eller flere repræsentanter fra din virksomhed gennem EN BY AF TALENTER deltage i en række åbne inspirationswebinarer og aktive læringsforløb, der inspirerer til konkrete mangfoldighedstiltag indenfor temaerne: RekrutteringJob- og Talentudvikling samt Fastholdelse og Trivsel.   

På tre webinarer kan I lade jer inspirere af fremtrædende virksomheder, der har erfaringer med at udvikle og iværksætte mangfoldighedsinitiativer til gavn for hele virksomheden. Her vil I møde virksomhederder deler ud af egne succesoplevelser med at forebygge ubevidst diskrimination og fremme værdiskabelse gennem mangfoldighed på arbejdspladsen 

OBS: Vi har i løbet af foråret 2021 afholdt tre velbesøgte inspirationswebinarer for interesserede virksomheder.
Vi forventer at afholde næste række inspirationswebinarer i starten af 2022.

Netop nu tilbyder vi et gratis læringsforløb til 30 københavnske arbejdspladser- skal I være med?

Som deltagere i det årlige læringsforløb vil I blive klædt på til at afprøve og implementere konkrete tiltag til at skabe værdi og innovation gennem etnisk mangfoldighed i tæt sparring med øvrige deltagere i netværket.  Her får I mulighed for selv at prøve kræfter med ét eller flere mangfoldighedstiltag alt efter din virksomheds situation og interesse.

Som del af læringforløbet tilbyder vi din virksomhed en række tematiske workshops, der dykker ned temaerne: Mangfoldig Rekruttering, Job- og Talentudvikling samt Fastholdelse og Trivsel.

Send os gerne en mail på info@talent.by, hvis du er nysgerrig på at høre mere. Så ringer vi dig op og tager vi en snak om, hvordan det kan give mening for din virksomhed at indgå i forløbet.