Programmer

Workshop 2: Job- og talentudvikling (online)

På dette webinar har vi inviteret Mireille Jakobsen, Group Director Responsible Hospitality ved Bellagroup, på besøg. Bellagroup er en af Københavns største hotelgrupper og driver de tre hoteller Copenhagen Marriott, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers. Mireille vil fortælle om Bellagroups strategiske arbejde med at fastholde og udvikle mangfoldige talenter. Hun vil ligeledes komme ind på hvordan Bellagroup arbejder målrettet med at skabe inkluderende arbejdsmiljøer, hvor alle dygtige medarbejdere får tydeliggjort deres karriere- og uddannelsesmuligheder i organisationen.

Dato: 24. februar kl. 09.00-10.00 

Workshop 3: Mangfoldig rekruttering (online)

Til læringsforløbets tredje webinar får vi besøg af Anne Sevel. Anne er selvstændig ekspert i jobannoncer og står bag www.rekrutteringskommunikation.dk, der hjælper med at gøre virksomheders kommunikation til kandidater skarp og dermed øge kandidatoplevelsen. Anne har over 15 års erfaring med jobannoncer, employer branding, rekrutteringskommunikation og ledelse. Anne har desuden tidligere været tilknyttet Jobindex, hvor hun grundlagde Jobindex’ jobannoncekurser.

Anne vil introducere os til nogle af de klassiske fejl vi begår, når vi udarbejder jobopslag, som risikerer at afskrække talenter for at søge stillingen. Anne vil desuden facilitere øvelser i hvordan man kan gå anderledes til arbejdet med at udforme og formulere jobopslag.

Dato: 24. marts kl. 09.00-10.00

Workshop 4: Fastholdelse og trivsel (fysisk)

Metoo har lært os at tabuer vokser og bliver skadelige, når de får lov at leve i det skjulte, og har store konsekvenser især for den enkelte men også for arbejdspladskulturen. På samme måde er dialogen om diskrimination vigtig, hvis I som medarbejdere vil skabe et trygt arbejdsmiljø for alle.

Du ved sikkert, hvordan du udviser passende omsorg, hvis en kollega bliver skilt, eller hvis der har været dødsfald. Du er ikke det mindste i tvivl, når du lykønsker en kollega, der har fået barn, eller bliver gift. Ofte er det også skrevet ind i personalepolitikken, hvad der er kutyme. Men hvad gør du, når en kollega bliver diskrimineret? Sker det, selvom I ikke taler om det? Måske ikke åbenlyst, eller bevidst. Måske sker det i forhold til en samarbejdspartner, chef eller en kunde? Men har det alligevel noget med dig at gøre? Ja!

Uzma Ahmed trækker på sin mangeårige erfaring som debattør og integrationsekspert, når hun klæder dig på til at sikre en racisme- og diskriminationsfri arbejdsplads.

Dato: 27. april kl. 09.00-11.30