Tilmelding til læringsforløb

EN BY AF TALENTERs læringsforløb er et gratis tilbud til københavnske virksomheder, der ønsker at arbejde aktivt og strategisk med at skabe værdi og innovation gennem mangfoldighedstiltag. Gennem deltagelse i læringsforløbet får I mulighed for at tilmelde jer aktive workshops indenfor temaerne: Mangfoldig Rekruttering, Job- og Talentudvikling samt Fastholdelse og Trivsel. Her vil i få støtte til at formulere og planlægge konkrete mangfoldighedstiltag for jeres virksomhed inden for ét eller flere temaer i sparring med eksperter, erfarne virksomheder og de øvrige deltagere. Som deltagere forpligter I jer kun til at arbejde med tiltag inden for ét af de tre temaer, men vælg gerne flere. Overvejer I at melde jer til læringsforløbet? Så kontakt os gerne på info@talentby.dk. Så tager vi sammen en snak om, hvordan det er relevant for jer, i din virksomhed, at arbejde aktivt med mangfoldighed. Ved I allerede nu, hvilke temaer der optager jer, kan I tilmelde jer nedenfor. Læs mere om læringsforløbet her!

Workshop 5: Fastholdelse og Trivsel

Torsdag d. 18. november 2021 kl. 13.30-16.00

På denne workshop får vi besøg af oplægsholder Sanne Urbak, CSR Direktør ved IBM Danmark. Fokus vil være på hvordan virksomheder konkret kan arbejde med mangfoldighed samt hvordan man rummer den mangfoldighed, der er til stede på arbejdspladsen. Sanne vil snakke om IBM’s ‘mangfoldighedsrejse’ – fra det helt store perspektiv til de helt konkrete eksempler i Danmark. Herunder dykker hun ned i initiativer om anti-mobning, ressourcegrupper for medarbejdere og om den vigtige forankring af de gode intentioner.

Tid og sted
Workshoppen afholdes torsdag den 18. november 2021 kl. 13.30-16.00 i Unika Kursuscenter, Finsensvej 86, 5 sal., 2000 Frederiksberg. Der vil være let forplejning i form af kaffe, te, frugt og eftermiddagskage. Adressen ligger fem minutters gang fra Flintholm station. Der er ingen p-pladser tilknyttet kursusstedet, men der er to timers gratis parkering på Frederiksberg med EasyParks app.

Program
13.30-13.35:   Velkomst og introduktion til dagens program
13.35-13.45:   Præsentationsrunde
13.45-14.40:  Workshop del 1: Oplæg ved v. Sanne Urbak, CSR Direktør ved IBM
14.40-14:50:  Pause 
14.50-15.50:   Workshop del 2: Workshop v. Muneeza Rosendahl
15.50-16.00:   Opsamling og afrunding

Tilmelding
Tilmeldingsfristen er tirsdag den 16. november 2021.

Vi glæder os til at se dig!