Tilmelding til læringsforløb

EN BY AF TALENTERs læringsforløb er et gratis tilbud til københavnske virksomheder, der ønsker at arbejde aktivt og strategisk med at skabe værdi og innovation gennem mangfoldighedstiltag. Gennem deltagelse i læringsforløbet får I mulighed for at tilmelde jer aktive workshops indenfor temaerne: Mangfoldig Rekruttering, Job- og Talentudvikling samt Fastholdelse og Trivsel. Her vil i få støtte til at formulere og planlægge konkrete mangfoldighedstiltag for jeres virksomhed inden for ét eller flere temaer i sparring med eksperter, erfarne virksomheder og de øvrige deltagere. Som deltagere forpligter I jer kun til at arbejde med tiltag inden for ét af de tre temaer, men vælg gerne flere. Overvejer I at melde jer til læringsforløbet? Så kontakt os gerne på info@talentby.dk. Så tager vi sammen en snak om, hvordan det er relevant for jer, i din virksomhed, at arbejde aktivt med mangfoldighed. Ved I allerede nu, hvilke temaer der optager jer, kan I tilmelde jer nedenfor. Læs mere om læringsforløbet her!

Workshop II: Fastholdelse og trivsel

Torsdag den 9. september kl. 13.30-16.00

Velkommen til læringsforløbets anden tematiske workshop under temaet Fastholdelse og trivsel. På denne workshop har vi inviteret Fahad Saeed som facilitator. Fahad Saeed er Diversity Manager hos Teater Mungo Park, og har i 15 år arbejdet med inklusion, diversitet og mangfoldighed. I dag hjælper han virksomheder, organisationer og offentlige institutioner med at implementere bæredygtige tilgange til D&I. Fahad Saeed samarbejdspartnere tæller bl.a.
virksomheder som Google Danmark, IBM Danmark og Nuuday (tidligere TDC).

Desuden er Fahad Saeed medstifter af foreningen Sabaah, tidligere programchef hos Mino Danmark og bestyrelsesmedlem i KVINFO. På workshoppen giver Fahad en status på, hvad der aktuelt rører sig inden for Diversity, Equity og Inclusion og introducerer, gennem en række øvelser, teori og data, der bygger på erfaringer og interviews med minoritetspersoner fra store internationale virksomheder. Workshoppens formål er at give deltagerne et sprog, der bygger videre på eksisterende erkendelser fra Fahad Saeeds eget arbejde og blive opmærksom på de ulighedsskabende og diskriminerende faktorer, der kan være på spil i egen organisation.

Tid og sted
Workshoppen afholdes i Unika Kursuscenter, Finsensvej 86, 5. sal, 2000 Frederiksberg. Der vil være kaffe, the, kage og frugt til workshoppen. Adressen ligger fem minutters gang fra Flintholm station. Der er ingen P-pladser i tilknytning til kursusstedet, men to timers gratis parkering på Frederiksberg med EasyParks app.

Program

  • 13.30-13.35: Velkomst og introduktion til dagens program v/ projektleder Jes Tiedemann
  • 13.35-13.45: Præsentationsrunde
  • 13.45-14.40: Workshop – del 1 v/ Fahad Saeed: Introduktion til intersektionalitet, normkritik og andre grundlæggende begreber inden for D&I
  • 14.40-14:50: Pause
  • 14.50-15.50: Workshop – del 2 v/ Fahad Saeed: Betydningen af sprog og kultur i relation til fastholdelse
  • 15.50-16.00: Opsamling og afrunding

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er mandag den 6. september 2021.

Vi glæder os til at se jer!