Tilmelding Læringsforløb

EN BY AF TALENTERs læringsforløb er et gratis tilbud til københavnske virksomheder, der ønsker at arbejde aktivt og strategisk med at skabe værdi og innovation gennem mangfoldighedstiltag.

Gennem deltagelse i læringsforløbet får I mulighed for at tilmelde jer aktive workshops indenfor temaerne: Mangfoldig Rekruttering, Job- og Talentudvikling samt Fastholdelse og Trivsel. Her vil i få støtte til at formulere og planlægge konkrete mangfoldighedstiltag for jeres virksomhed inden for ét eller flere temaer i sparring med eksperter, erfarne virksomheder og de øvrige deltagere.

Som deltagere forpligter I jer kun til at arbejde med tiltag inden for ét af de tre temaer, men vælg gerne flere!

Overvejer I at melde jer til læringsforløbet? 
Så kontakt os gerne på info@talentby.dk!
Så tager vi sammen en snak om, hvordan det er relevant for jer, i din virksomhed, at arbejde aktivt med mangfoldighed.
Ved I allerede nu, hvilke temaer der optager jer, kan I tilmelde jer nedenfor.

Læs mere om læringsforløbet her!

Opstartsmøde "Hvor skal man starte?"

Onsdag d. 16. juni kl 13-15 (online)

Velkommen til første workshop i EN BY AF TALENTERS læringsforløb!

Første workshop har overskriften ‘Hvor skal man starte?’ og her sætter vi fokus på udfordringen i at opgøre den etniske mangfoldighed blandt medarbejderne. Mange virksomheder har et ønske om at få overblik over den aktuelle medarbejdersammensætning, men da etnicitet er at betragte som personfølsomme oplysninger, er det ikke helt lige til.

På workshoppen vil Marie Louise Bak, fuldmægtig i Danmarks Statistik, give en kort introduktion til, hvilke muligheder der er for at anvende registerdata til at etablere baseline for den etniske mangfoldighed i virksomheden. Herefter vil vi med hjælp fra Birgitte Kofod Olsen, ph.d. og partner i Carve Consulting, diskutere de juridiske, etiske og praktiske overvejelser, som mange virksomheder bakser med i forbindelse med kortlægningen af organisationens mangfoldighed.

Læringsforløbet handler om at dele erfaringer, overvejelser og udfordringer med at bringe visioner om mangfoldighed fra tanke til handling. Vi håber derfor at du vil deltage og dele din virksomheds mål, overvejelser og forbehold i et fortroligt netværk med andre virksomheder.

 Tidsplan for workshops

  • Opstartsmøde: Hvor skal man starte? – onsdag. d. 16. juni 2021 kl. 13-15 (digitalt)
  • Workshop 1: Mangfoldig Rekruttering I – Tirsdag d. 17. august 2021 kl. 9-12
  • Workshop 2: Fastholdelse og Trivsel I – Torsdag d. 9. september 2021
  • Workshop 3: Job- og talentudvikling I – Onsdag d. 29. september 2021
  • Workshop 4: Mangfoldig Rekruttering – Tirsdag d. 26. oktober 2021
  • Workshop 5: Fastholdelse og Trivsel – Torsdag d. 18. november 2021
  • Workshop 6: Job- og Talentudvikling – Onsdag d. 8. december 2021

I august afholdes også et netværksarrangement for alle deltagende virksomheder på Københavns Rådhus. Integrations- og beskæftigelsesborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard deltager ved arrangementet.