Frontløbere

EN BY AF TALENTERs frontløber-virksomheder består af fremtrædende virksomheder, der har erfaringer og succes med at udvikle og iværksætte mangfoldighedsinitiativer til gavn for hele virksomheden. Frontløberne vil dele ud af egne succesoplevelser med at forebygge ubevidst diskrimination og fremme værdiskabelse gennem mangfoldighed på arbejdspladsen til inspiration for deltagende virksomheder.
 
Hør hvordan Jobindex, IBM Denmark og Bellagroup byder ind i forløbet med deres erfaringer og ekspertise i videoerne nedenfor:

Kaare Danielsen, Direktør, Jobindex

“I EN BY AF TALENTER kommer vi til at fokusere på nogle af de fejl man kan komme til at begå i rekrutteringsprocessen, som gør at man måske ikke når ud til alle de ansøgere, som man gerne ville have. Det kommer bl.a. til at handle om hvilke ord og billeder man bruger i jobannoncerne” 

Hvis din virksomhed gerne vil have et så bredt ansøgerfelt så muligt og gerne vil arbejde med mangfoldig rekruttering, så tilmeld dig EN BY AF TALENTERs læringsforløb.

Sanne Urbak, CSR Direktør, IBM Danmark

“Vi har meget fokus på uddannelse omkring forskelligheder, mangfoldighed og inklusion. De gælder alle medarbejdere og ikke kun ledergruppen. Det er konkret uddannelse, som man får indenfor sin profession. Vi håber, at der er nogle af de her ting, som vi kan bidrage med i EN BY AF TALENTER, fordi ét er hvad man kan tale om, men når det kommer ned til det praktiske.. Det er jo der, det bliver svært og spændende! For hvad er det for nogle værktøjer, vi har i værktøjskassen for at få det her til at virke?”

Tilmeld dig EN BY AF TALENTERs læringsforløb og få inspiration til hvordan din virksomhed skaber et arbejdsmiljø, der afspejler og
engagerer alle jeres dygtige medarbejdere.

 

Mireille Jakobsen, Group Director Responsible Hospitality, Bellagroup

“I EN BY AF TALENTER deler vi vores erfaringer med at arbejde med mangfoldighed, med at vise synlige karriereveje og anerkendelse af medarbejdere på alle niveauer. I læringsforløbet giver vi praktiske råd til, hvordan man kommer fra tanke til handling i forhold til at udvikle hele sin mangfoldige talentbase.”

Har din virksomhed en ambition om at udvikle og fastholde jeres mangfoldige talenter, og ønsker I redskaber til, hvordan I
skaber et arbejdsmiljø, hvor jeres dygtige medarbejdere kan udvikle og udfolde sig? Så tilmeld jer EN BY AF TALENTERs læringsforløb.