For virksomheder​

En by af talenter

EN BY AF TALENTER er et gratis tilbud til alle arbejdspladser i København. Uanset om I har 10 eller 1000 medarbejdere, om I sælger sko eller udvikler computerspil, så kan det være relevant for jer at arbejde med mangfoldighed. 

Mangfoldighed er her forstået som alle de måder, som jeres medarbejdere er forskellige på. EN BY AF TALENTER har et særligt fokus på etnisk mangfoldighed og på at skabe bedre muligheder for københavnere med etnisk minoritetsbaggrund. Men vores inspirationswebinarer og læringsforløb giver inspiration og værktøjer til at arbejde med forskelligheder i bred forstand – det vil sige forskelligheder i forhold til køn, alder, handicap, seksualitet, uddannelsesbaggrund og meget andet.

Vi vil i EN BY AF TALENTER have fokus på både hvordan I øger jeres mangfoldighed via rekruttering, og på hvordan I får større gavn af den eksisterende mangfoldighed.  

Er I nysgerrige og vil høre mere, så kontakt os her.
Vil I have hjælp og vejledning til selv at prøve kræfter med aktive mangfoldighedsindsatser, så kan I med fordel tilmelde jer et læringsforløb.  

Vores deltagere