Shape

Mød Følgegruppen

EN BY AF TALENTER følges af en gruppe erhvervsorganisationer og aktører, som repræsenterer virksomheder og mangfoldige kandidater i København. Følgegruppen er med til at sikre, at indsatsens aktiviteter er relevante for vores målgrupper og bidrager til at udbrede vores tilbud. Følgegruppen består af: 

FH Hovedstaden

Repræsenteret af  Jesper Tranberg-Hansen, Konsulent 

FH Hovedstaden er hovedorganisation for ca. 74 medlemsorganisationer med omkring 270.000 medlemmer i private og offentlige virksomheder. Via netværk for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter har FH Hovedstaden en løbende dialog om mangfoldigheds- og ligestillingsudfordringer på arbejdspladserne i regionen. 

Se mere her 


Akademikerne (AC)

Repræsenteret af  Yasmin Davali, Kommunikations- og pressekonsulent 

Akademikerne er paraplyorganisation for 28 faglige organisationer, som organiserer arbejdstagere med en lang videregående uddannelse. Akademikerne repræsenterer dermed arbejdstagerperpektivet på mangfoldighed i højtspecialiserede fag.  

Se mere her 


Dansk Erhverv

Repræsenteret af  Malene Thiele, CSR-chef  

Dansk Erhverv repræsenterer mere end 16.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheorganisationer. Med Dansk Erhverv i følgegruppen sikrer vi, at indsatsen målrettes og tilpasses til de vilkår, som danske virksomheder – uanset størrelse – driver forretning under. 

Se mere her 

Studenterrådet Ved københavns universitet

Repræsenteret af  Kevin Olesen, Forperson Studenterrådet

Som står i spidsen for de studerende på Københavns Universitet. Ved at involvere Studenterrådet i EN BY AF TALENTER bygger vi bro mellem fremtidens kandidater og arbejdspladser og bringer de studerendes perspektiver i spil. 

Se mere her 

københavns erhvervshus

Repræsenteret af Peter Grønne Christensen, Afdelingschef 

Københavns Erhvervshus er virksomhedernes indgang til Københavns Kommune.

Se mere her