Mød Advisory Boardet

Advisory Boardet består af en gruppe af eksperter og videnspersoner inden for mangfoldighed, inklusion og antidiskrimination, som alle bidrager til at kvalificere EN BY AF TALENTER. 

Vores Advisory Board består af: 

Jobindex

Repræsenteret af Kaare Danielsen, Direktør

Danmarks største jobmarked med over 20.000 jobannoncer, 130.000 CV’er og over 800.000 unikke brugere om måneden og dermed kontaktdatabase til Københavns jobaktive virksomheder og etniske minoriteter. Jobindex vil bidrage til indsatsens kampagnearbejde, ligesom de vil byde ind med ekspertise om mangfoldig rekruttering. 

 

Se mere her

MINO Danmark

Repræsenteret af Ditte Bloch Noer, Programchef

Mino Danmark ligger inde med massiv viden om etniske minoriteter i Danmark og bidrager med sparring omkring etniske minoritetsdanskere og deres udfordringer med diskrimination på arbejdsmarkedet. 

Se mere her

Institut for menneskerettigheder

Repræsenteret af Line Vikkelsøe Slot, Chefkonsulent og ph.d. 

Line Vikkelsø Slot er ekspert i ligebehandling og etnicitet, æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol, tolkeproblematikker i sundheds- og retsvæsenet, etniske minoriteters adgang til praktikpladser mv.

Se mere her 

Carve Consulting

Repræsenteret af Birgitte Kofod Olsen, Jurist og Partner 

Birgitte Kofod-Olsen er ekspert i lovgivning vedrørende bevidst/ubevidst diskrimination samt indarbejdelse af FN’s verdensmål i forhold til frivillige virksomhedsinitiativer og virksomhedspartnerskaber. Birgitte Kofod-Olsen rådgiver virksomheder, organisationer og myndigheder bl.a. i at gøre mangfoldighed til en integreret del af deres forretning. Hun bidrager til advisory boardet med sin store viden om lovgivningen på antidiskriminationsområdet og med sine erfaringer med virksomhedsrådgivning

Se mere her